Index Vakbarát Hírportál

Legjobb védőjét veszítette el a Juve

2018. április 24., kedd 10:12

A Napoli elleni rangadó elején sérült meg Giorgio Chiellini, a Juventus belső védője. A 11. percben le is kellett cserélni, és a klub most azt közölte, hogy a bal térde fölötti izommal van gond, a hírek szerint elszakadt. Azt, hogy mennyire egyelőre nem tudták megmondani.

További vizsgálatok után derül ki, hogy mennyit kell kihagynia, de az biztosnak tűnik, hogy szombaton nem lehet ott Milánóban, amikor a Juve rangadót játszik az Inter otthonában. Könnyen lehet, hogy a hátralévő négy forduló egyikén sem léphet pályára.

Különösen fájó ez a Juve számára, ami a Napolitól 1-0-ra kapott ki a hétvégi rangadón, így a két csapat között egyetlen pontra csökkent a különbség. Az Inter ellen is nagy szükség lett volna a játékára, de nem fog tudni segíteni a 96-szoros válogatott védő.

A Juventus az Inter után a Bolognát fogadja, majd az AS Roma vendége lesz, végül a Verona ellen fejezi be a szezont otthon. A Napoli utolsó négy meccse: Fiorentina idegenben, Torino otthon, Sampdoria idegenben, Crotone otthon.

Rovatok