Index Vakbarát Hírportál

Két alapemberét is elvesztette a Real a Bayern elleni BL-visszavágóra

2018. április 27., péntek 20:11

Isco és Dani Carvajal sem léphet pályára a Real Madridban a Bayern München ellen, a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő keddi visszavágóján - jelentette be Zinedine Zidane vezetőedző a csapat sajtótájékoztatóján:

Mindig bosszantó két játékost elveszíteni, de nem tehetünk semmit.

Iscónak a bal válla, Carvajalnak pedig a bal combja sérült meg a szerdai első mérkőzésen - a középpályás csak egy félidőt tudott vállalni, a jobboldali védő pedig a 67. percben kért cserét -, és az orvosi vizsgálatok után most vált biztossá, hogy a jövő hét elejéig nem épülnek fel. A keretből egyébként a szintén combját fájlaló Nachó is kiesett, igaz, ő már korábban.

A madridi klub ugyan nem közölte, meddig nem számíthat a vezetőedző a két játékosra, de a spanyol sajtó úgy spekulál, hogy ha a Real túljut a Bayernen, akkor a május 26-i, kijevi döntőn ugyanakkor valószínűleg pályára léphetnének.

Érintőlegesen idetartozó hír, hogy bár a BL-visszavágón még biztos nem fog szerepelni, de mégsem olyan súlyos a Bayern középső védőjének sérülése: Edzője, Jupp Heynckes szerint Jérome Boateng az oroszországi labdarúgó-világbajnokság rajtjára biztosan felépül majd.

(MTI)

Rovatok