Index Vakbarát Hírportál

Úgy tűnik, Szalah ma végre tényleg játszhat

2018. június 19., kedd 10:19 | aznap frissítve

Hector Cúper, az egyiptomiak szövetségi kapitánya kedden azt nyilatkozta, Mohamed Szalah egészséges, így valószínűleg pályára lép majd az esti, oroszok elleni meccsen – írja a Yahoo.

Az egyiptomiak sztárja továbbra is a BL-döntőben szerzett vállsérüléséből lábadozik, és hiába nyilatkozta Cúper már az Uruguay elleni nyitómeccs előtt is, hogy szinte 100 százalék, hogy pályára lép majd, de nem volt ott a kezdőben, és végül be sem cserélték.

Ezúttal sem fix a játéka, az edző elmondta, hogy minden meccs előtt felmérik a játékosok állapotát, ami csak kedden történik meg, de hozzátette, szerinte Szalah bevethető lesz.

Szalah egy nagyszerű, kulcsfontosságú játékos, a világ egyik legjobbja, efelől nincs kétségem, megtiszteltetés, hogy az edzője lehetek. Amellett, hogy tehetséges, még szerény is, nagyon fontos számunkra, és szerintem ma játszani is fog majd

– mondta Cúper, és ezt erősíti Szalah tweetje is, a csatár ugyanis még hétfőn este azt írta, készen áll a holnapra.

Az orosz kapitány, Sztanyiszlav Csercseszov is megszólalt egyébként Szalah ügyében. Arról beszélt, hogy játékosai szerinte nem fognak szándékosan rámenni az egyiptomi sérült vállára, de némileg cinikusan megjegyezte azt is, hogy Ramos sem direkt vitte földre Szalahot, mert amennyire ő tudja, ilyet senki nem csinál a futballban.

Rovatok