Index Vakbarát Hírportál

Kubatov nem akar karlendítést látni az EL-meccsen

2018. július 4., szerda 12:19

A Ferencváros labdarúgócsapata meg szeretné nyerni a bajnokságot, a nemzetközi kupában jól akar szerepelni, a vezetőség pedig ez utóbbival szoros összefüggésben arra kéri a szurkolókat, hogy a szabályokat betartva buzdítsák a csapatot.

A következő idényre vonatkozó hármas célt Kubatov Gábor, az FTC elnöke fogalmazta meg szerdán sajtótájékoztatón, hangsúlyozva egyúttal, hogy bármilyen kihágás komoly büntetéseket vonhat maga után.

"Ha ilyen, akár egyetlen is történik, annak beláthatatlan következményei lehetnek" - mondta.

Elárulta, hogy a nemzetközi mérkőzésekre szigorúbb beléptetési szabályt léptetnek érvénybe, és nagyon komolyan ellenőrzik a molinókat. Megkérte a szurkolókat, hogy a szívtől az égig kézmozdulatot ne használják a mérkőzéseken, azaz még véletlenül se forduljon elő, hogy az izraeli csapat játékosai vagy szurkolói félreértsék a karlendítést.

"Csak Fradi- és nemzeti színű zászlóink lehetnek" - szögezte le. A nemzetközi szerepléssel összefüggésben konkrét célként a csoportkörbe kerülést nevezte meg. Gera Zoltánról annyit mondott:

„Aláírt szerződése még nincsen, de a szakmai stáb tagja lesz, a technikai képzéssel, mérkőzésekre történő felkészítéssel, videóelemzéssel foglalkozik majd. Nagyon okos és át s tudja adni a tudását. Nem csak az első keretnél, hanem az utánpótlásban is szeretnénk foglalkoztatni. A búcsúztatásáról egyelőre nincs pontos döntés.”

Szóba került természetesen a jelenleg csapatnélküli Dzsudzsák Balázs is, erről Orosz Pál a következőt jelentette ki:

„Nagyon tisztelem Balázst, akivel kétéves szerződésünk van. Skyboxra. Semmi másban nem egyeztettünk”

Rovatok