Index Vakbarát Hírportál

Szürreális utazás, amatőrség miatt bukott az Újpest

2018. július 14., szombat 12:07

Az Újpest 3-1-es vereséggel indított az Európa Ligában, a csapatkapitány Litauszki Róbert szerint olyan amatőr módon szervezték az utazásukat az azerbajdzsáni Bakuba, hogy egyáltalán nem meglepő ez az eredmény.

Arról már az Indexen is írtunk, hogy a csapat két legjobbja vízumproblémák miatt fel sem szállhatott a repülőre, de Litauszki a Nemzeti Sportnak most újabb részleteket árult e.

„Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de pontosan olyan eredményt értünk el, amilyet ilyen amatőr, ideálisnak távolról sem nevezhető körülmények között lehetséges."

Litauszki szerint az volt a legnagyobb baj, hogy a klub vezetőinek az volt a legfontosabb, hogy minél olcsóbban hozzák ki az utazást.

„Az egész utunk olyan szürreális volt, hogy arra nincsenek szavak. Szerda hajnalban indultunk, nekem kedd éjszaka szóltak a klubból, hogy valami gond van a vízumommal, amelyet nem intéztek el megfelelően, ezért itthon kell maradnom." – mondta Litauszki. 

„Talán a kapusunk sem követett volna el olyan hibákat, ha normális körülmények között készülhetünk. Csak szenvedtünk egész meccsen, a testünket kellett megerőszakolni a pályán." – értékelt Litauszki.

Rovatok