Index Vakbarát Hírportál

Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től

2018. július 20., péntek 12:23

Sikeres időszak után távozik Szélesi Zoltán az MLSZ-től, jelentette be honlapján a szövetség.  A korábbi 28-szoros válogatott játékos pályafutása befejezése után egyből az U17-es válogatott élére került, irányításával 2017-ben 2005 óta a korosztály legjobb eredményét elérve a legjobb nyolc közé jutott az Európa-bajnokságon, és végül a hatodik helyen zárt a csapattal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től

Volt megbízott kapitány, pályaedző és utánpótlás-kapitány is, Rossi stábjába nem fér be.

50 · Jul 20, 2018 12:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

2015-ben helyet kapott Bernd Storck stábjában a felnőtt csapat mellett is, majd Strock lemondása után két mérkőzésre ideiglenesen ő vette át a felnőtt válogatottat – első mérkőzésén 2-1-re kikapott idegenben Luxemburgtól, majd öt nappal később Costa Rica ellen egy 1-0-s győzelemmel javított.

Szélesinek azután kell távoznia, hogy Marco Rossi közölte, azzal a stábbal képzeli el a munkát a válogatott mellett, amelyikkel korábban sikeresen együtt dolgozott.

„Teljes mértékben elfogadom ezt a döntést, annál is inkább, mert magam is vágyom az új kihívásokra: szeretném az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatokat más helyzetekben, akár egy felnőttcsapat vezetőjeként kamatoztatni” – zárta Szélesi.

Rovatok