Index Vakbarát Hírportál

Priskin korábbi csapattársát durvábban könyökölte le, mint Pepét

2018. július 22., vasárnap 09:00

Ötgólos meccsen kapott ki a Haladás az NB I. 2018-19-es szezonjának első fordulójában a Budapest Honvéd vendégeként. A mérkőzésen debütált a Haladásban Priskin Tamás, akinek felemás lett a bemutatkozása: gólt is szerzett ugyan, de a hajrában egy könyöklésért kiállították.

Priskin Batik Bencének ütött oda könyökkel, igaz, most fel sem merült védekezésként az, amit a portugálok elleni meccsen mondott, miszerint nem érezte, hogy mögötte van a védő, Batik lekönyöklése láthatóan szándékos volt, azonnal meg is kapta érte a piros lapot Berke Balázs játékvezetőtől.

Batikkal egyébként nemrég még csapattársak voltak a Fradiban.

„Hülyeséget csináltam, elismerem, nem szabadott volna visszaütni” – mondta a kiállításáról Priskin Tamás a Nemzeti Sport kamerája előtt. „Előtte kaptam én is tőle, azt nem vette észre a bíró, az enyémet észrevette, ilyen a futball. Hibáztam, tovább kell lépni. A csapattól elnézést kérek.”

A Haladás-edző Michal Hipp is védelmében vette Priskint: "Nem szeretném védeni a játékosomat, de az egész jelenet a mi kispadunk előtt zajlott, így jól láttam, mi történt. Batik szabálytalan volt Priskinnel szemben, és kiprovokálta az ütést. Ugyanakkor egy ilyen tapasztalt játékossal ez nem fordulhat elő" – idézte az NSO az edzőt.

A videót az M4Sport cikkében láthatják.

Az állás Priskin kiállításakor 3-2 volt, ez is maradt a végeredmény.

Rovatok