Index Vakbarát Hírportál

Már 38, egy év alatt kispadon is egyszer ült: várja a Chelsea

2018. július 26., csütörtök 08:08

Rob Green, a Huddersfield Town 38 éves kapusa a visszavonuláson gondolkodott, most meg úgy néz ki, hogy egy topcsapatban, a Chelsea-ben folytathatja a karrierjét a Sun szerint. Még pénzbe sem kerül.

A karrierje csúcspontján már jóval túllévő Green egy évet volt a Huddersfieldnél, ahol még azt sem lehet rá mondani, hogy végigpadozta a szezont, mert csak egyetlen FA-kupa-mérkőzésre nevezték be.

Nem csoda, hogy nem látta értelmét a folytatásnak, de a Chelsea ajánlatára nem mondhatott nemet. Green persze ott sem számíthat túl sok meccsre, Thibaut Courtois és Willy Caballero mögött csak harmadik számú kapus lehet, egy-két kupameccset kaphat.

Mivel Green szerződése lejárt, szabadon igazolhatóvá vált, a Chelsea-nek nem került pénzébe a transzfer. Két másik kapusa, Jamal Blackman és Eduardo kölcsönadásából viszont bevételhez juthat.

Green 12-szer játszott az angol válogatottban, a 2010-es vb-n is szerepelt, de ott az amerikaiak ellen bakizott, kikerült a kapuból. A Premier League és a Championship több csapatánál védett, a Norwich City, a West Ham United, a Queens Park Rangers és a Leeds United játékosa is volt a Huddersfield előtt.

Rovatok