Index Vakbarát Hírportál

Egykori Liverpool-csatárt igazol a Honvéd?

2018. augusztus 9., csütörtök 10:03

A nso.hu írta meg , hogy egy kiváló csatárt szerződtethet a Budapest Honvéd, amely nyáron mindkét támadóját, Davide Lanzafamét és Eppel Mártont is elvesztette. A sportnapilap úgy tudja, hogy a 29 éves David N'Gog lehet a megmentő Kispesten.

A csatár a Paris SG akadémiáján nevelkedett és 2008-ban, 1,5 millió euróért igazolt Liverpoolba. 2009-ben a Bajnokok Ligája csoportkörben gólt sarkazott a Debrecen elleni meccsen. Később a Bolton, majd a Swansea játékosa lett, a Premier League-ben egy híján 100 meccset játszott és 12 gólt rúgott.

Angliából a Reims, majd a görög Panioniosz, legutóbb pedig a skót Ross Country következett. Idén júliusban járt le a szerződése, nem hosszabbítottak vele, így szabadon igazolhatóvá vált. N'Gog a francia U21-es válogatottig jutott, amelyben 17 meccsen 3 gólt rúgott. Eddig 296 felnőtt tétmeccsen 58-szor talált a kapuba.

A Honvédnál nem kommentálták a híreket, napokon belül eldőlhet minden. Két hete még arról írt a francia Le Figaro, hogy N'Gog a ciprusi Pafosznál folytatja a pályafutását, de az ügyletből végül nem lett semmi.

Rovatok