Index Vakbarát Hírportál

A Vidi nagyon jó csapat, nehéz neki gólt rúgni

2018. augusztus 21., kedd 21:26

Nagyon nehéz mérkőzésre számít Marinosz Uzunidisz, az AEK Athén vezetőedzője a Vidi FC ellen a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának első meccsén, írja az MTI.

A szakember a görög csapat sajtótájékoztatóján kiemelte: a székesfehérváriak az eddigi BL-meccseken nagyon zártan védekeztek és nem nyíltak ki. Ezért a legfontosabbnak azt tartja, hogy csapata megakadályozza, hogy a magyar bajnok továbbra is ezt a játékát játszhassa.

„A Videoton nagyon jó csapat, nehéz neki gólt rúgni. Megpróbálunk koncentráltak lenni és minden részletre odafigyelni" – jelentette ki Uzunidisz, aki szerint két különböző stílusú csapat játszik majd,  és mindkettőnek 50 százalék esélyt ad a továbbjutásra.

Anasztasziosz Bakaszetasz, az AEK játékosa kiemelte, hogy a Celtic Glasgow kiejtése után nagyon jó a hangulat az öltözőben, hiszen a skótok elleni két mérkőzésen mindenki a maximumot tudta kiadni magából.

Tiszteljük a Vidit, de megpróbálunk jó eredményt elérni Budapesten" – mondta Bakaszetasz, aki szerint mindannyiukban nagy most a bizonyítási vágy, mert nagyon szeretnének bejutni a BL csoportkörébe.

A Vidi FC szerdán 21 órától fogadja az AEK Athént az első mérkőzésen, a visszavágót pedig jövő kedden rendezik. A párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

Rovatok