Index Vakbarát Hírportál

Rémálomcsoportok is összejöhetnek a Vidinek

2018. augusztus 29., szerda 08:27

Amikor 2012-ben az Európa Liga főtáblájára ért a Videoton, egyszer sem kellett Kelet felé indulnia, hiszen a Genk, Basel és Sporting Lisszabon trióval meccselt, és még az utolsó fordulóban is volt esélye a tavaszi továbbjutásra, ha nem is sok.

Most is jó volna a nagy csapatok felé tekintgetni, az angol Arsenalt vagy a szintén angol Chelsea-t fogadni, telt ház is lenne rögtön az Üllői úton. Arra is megvan azonban az esély, hogy egy komplett túra jön össze a volt Szovjetunió területére, ami a tél felé haladva nem a legszerencsésebb.

Egy biztos, a Vidi a negyedik kalapba kerül, de hogy az elsőben kik lesznek pontosan, az még nagyon sok változótól függ. Szerdán játsszák ugyanis a BL-visszavágókat, az EL-playoff pedig csak csütörtökön lesz.

Az eddig legyőzött ellenfelek közül még versenyben van mindhárom, ha a luxemburgi Dudelange átjut a Kolozsváron, akkor sem kerülhet össze a mieinkkel, mert a negyedik kalapba sorolják be őket is. A bolgár Ludogorec viszont szinte biztosan a másodikban köt ki, míg a svéd Malmö a harmadikban.

Íme néhány variáció, de ez még csak a fantázia játéka, hiszen a kalapok csak csütörtök késő este alakulnak ki, a sorsolás pedig péntek délben jön.

A Vidi honlapján még több van infó a folytatásról, meccsnapokról.

Rovatok