Index Vakbarát Hírportál

Megvan a Vidi újabb sztárigazolása, nem Dzsudzsák az

2018. szeptember 3., hétfő 16:57

A Mol Vidi leigazolta a 40-szeres bolgár válogatott középpályást, Georgi Milanovot, jelentette be a klub honlapján hétfőn. A korábban a CSZKA Moszkvánál játszó bolgár ezzel még időben érkezett ahhoz, hogy benevezzék az Európa Liga-csoportkörre. A középpályás szerződése nyáron lejárt az orosz csapatnál, így ingyen igazolt a Vidihez.

Régóta kapcsolatban voltunk, hosszú tárgyalássorozat végére tettünk ma pontot. Több választási lehetősége volt, hogy hol folytassa a pályafutását, nagyon örülök, hogy a Vidi mellett döntött

– mondta a Vidi sportigazgatója, Kovács Zoltán a bejelentés kapcsán. 

A 26 éves játékos 2013-ban igazolt a CSZKA-hoz, onnan fél évet kölcsönben a svájci Grasshoppersnél töltött, előtte pedig a bolgár Liteksz Lovecs csapatát erősítette.

Milanov kétszeres bolgár és egyszeres orosz bajnok, 2012-ben őt választották az év bolgár labdarúgójának. A válogatottban 40 meccsen 2 gólt szerzett eddig, klubcsapataiban sem a befejezés volt az erőssége, legjobb szezonjában, a 2012-13-as idényben 19 gólig jutott a Litekszben.

A Vidi tárgyalt, tárgyal a szintén ingyen igazolható Dzsudzsák Balázzsal is, de lehet, hogy a rekordáron vett Armin Hodzic, illetve a most szerződtetett Milanov után már nem tudják szerződtetni a magyar válogatott szélsőt, még úgy sem, hogy Dzsudzsák állítólag engedett a fizetési igényeiből.

Rovatok