Index Vakbarát Hírportál

Javasolni akartam Dzsudzsákot, de biztos túl sokat kért volna

2018. szeptember 15., szombat 09:42

Dzsudzsák Balázsnak továbbra sincs csapata, pedig nem egy helyen szívesen látnák. Legutóbb Bölöni László a belga bajnokságban veretlenül ötödik helyezett Royal Antwerp vezetőedzője mondta a DIGI Sport híradójának, hogy szívesen dolgozna a magyar szélsővel, de végül még csak nem is javasolta a szerződtetését.

Megfordult a fejemben, hogy javasoljam Dzsudzsákot errefelé, de azt hiszem, aki megfordult az orosz bajnokságban, aztán elkerült az Emirátusokba, annak anyagilag olyan igényei is lehetnek, amelyeket itt nem tudnának kielégíti

– mondta Bölöni.

A Cristiano Ronaldót a Sportingnál felfedező szakember egyébként nem csak Dzsudzsáknak, hanem más magyar játékosoknak is örülne a belga bajnokságban. Jelenleg egyetlen magyar sincs a belga első osztályban, pedig korábban népszerű volt a Jupiler League. 

Jó lenne újra Juhászokat találni, a Genkben is volt két nagyon jó futballista, és ne is beszélünk akkor Fazekasékről. A magyarázat az lehet, hogy a belga körülmények egy kicsikét nehezebbek egy magyar játékosnak, esetleg anyagilag nem kapják meg azt, amire számítanak.

Bölöni játékosként BEK-et és szuperkupát nyert a Steaua Bukaresttel, 108-szoros román válogatottként vonult vissza, edzőként pedig megfordult a Sporting Lisszabon, a Monaco, a Standard de Liège és a PAÓK csapatában is.

Nyitókép: Bődey János/Index

Rovatok