Index Vakbarát Hírportál

Kis híján kinyomták a liverpooli szemét, BL-meccsről hiányozhat

2018. szeptember 15., szombat 17:10

Veszélybe került a keddi, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-rangadóra a Liverpool-csatár Roberto Firmino játéka, akit csapata szombati bajnokiján bökött szemen az ellenfél védője.

Firmino szemébe a Tottenham-játékos Jan Vertonghen nyúlt bele elég alaposan, az eset után le is kellett cserélni a Liverpool második gólját szerző brazilt, akit előtte hosszasan ápoltak.

A Liverpool Echo arról ír, hogy a mérkőzés után a liverpooliak edzője, Jürgen Klopp nem volt túl bizakodó a csatár játéka kapcsán. "Három nap múlva újra mérkőzésünk lesz, nem túl sok idő van a felépülésre. Nem tudom még biztosra, de lehet, hogy Firmino megsérült, valami a szemével van" – mondta a német, aki jó 50 méterre állt az esettől, így nem látta pontosan, mi történt.

A klub annyit közölt, hogy megvizsgálják a csatárt, és később döntenek a játékáról, majd még szombat este hozzátették, hogy felhorzsolódott a brazil játékos szeme, de nem szenvedett maradandó károsodást. A keddi BL-játéka továbbra is kérdéses.

Vertonghen és Firmino egy labdáért küzdöttek, amikor a védő szemen bökte ellenfelét, az eset után mégis a Tottenham jöhetett szabadrúgással.

A Liverpool Georginio Wijnaldum és Firmino góljaival 2-1-re nyert, a Tottenham szépítőgólját Erik Lamela szerezte a 93. percben. Utána a Tottenham még kaphatott volna egy büntetőt, de a játékvezető nem látta, ahogy Szont buktatták, a videóbíró pedig nem állt a rendelkezésére, hiszen a PL-ben még nem vezették be azt.

Rovatok