Index Vakbarát Hírportál

Sokat nyeltem a Vidiben – kifakadt a Felcsútra igazolt Varga

2018. szeptember 16., vasárnap 10:18

Drámai befejezése volt a szombati Felcsút-Vidi NB I.-es bajnoki mérkőzésnek, a címvédő vendégek ugyanis a 102. percben még büntetőt rúghattak az egyenlítésért, azt viszont Marko Scepovic elhibázta, pontosabban a Felcsút-kapus Branislav Danilovic kivédte.

A kihagyott tizenegyes után hatalmas tömegjelenet kezdődött, játékosok, cserék és az edzői stáb is belekerült, a végén Scepovic a nemrég a Viditől elküldött, majd egyből a Felcsúthoz igazolt Varga Józsefet is megkergette.

Varga arról beszélt a mérkőzés után, hogy gyorsan, zökkenőmentesen beilleszkedett új csapatába, a társak is gyorsan ráéreztek a mozgására, egyedül a kondíciója nem az igazi még, mert az elmúlt hetekben külön, egyedül edzett a Vidinél, annak viszont örül, hogy sikerült győzniük. Azt nehezen viselte, ahogy a Vidinél bántak vele, de tiszteletben tartotta Marko Nikolic döntését, még ha nem is értett vele egyet. Székesfehérvárra azért igazolt, hogy bajnoki címért és európai kupaszereplésért küzdjön.

Ennek a sikernek a részese voltam, tettem is érte, nyeltem is sokat, mindig tiszta szívvel és teljes erőbedobással edzettem, és csináltam a dolgomat, amit kértek tőlem, azt mindig megcsináltam a pályán, alárendeltem a játékomat a csapat érdekeinek, de ez nem volt elég

– nyilatkozta a Nemzeti Sport kamerája előtt.

Rovatok