Index Vakbarát Hírportál

Kidőlt a Barca legjobb középhátvédje

2018. szeptember 28., péntek 13:03

A katalán sajtó állítja, súlyosan megsérült Samuel Umtiti térde, ezért hagyta ki a Barcelona péntek délelőtti edzését. A tréning első negyedórája nyilvános volt, de Umtiti nem jelent meg, és a klub később közölte, a futballista lesérült.

Még nem tudni, mennyi időre, a katalánok több hét kihagyásról beszélnek, a madridi As.com viszont több hónapról, úgy tudják, térdszalaszakadása van. Umtiti végig játszott a Barca szerdai, Leganes elleni vereségén.

A klubnak jól jön, hogy a vasárnap kiállított csereközéphátvéd, Clement Lenglet már hét közben letölthette egymeccses eltiltását, így szombaton visszatérhet a csapatba. Barca-Bilbao jön, mindig kemény meccs, a francia lesz a pocsék formában lévő Gerard Piqué párja a védelemben.

A Real Madrid is kulcsembert veszített, a balhátvéd Marcelo a sevillai zakó hajrájában sétált le, a lábát fájlalta. Nála már megvan a diagnózis, csak két hetet kell kihagynia, az viszont pech, hogy szombaton épp az Atletico Madriddal játszanak, és a brazil nem léphet pályára.

Ahogy a legkreatívabb középpályás, Isco sem, őt a héten vakbélgyulladással műtötték, egy hónapig lábadozik.

A Barca-Athletic Bilbao szombaton negyed ötkör, a Real Madrid-Atletico Madrid este 20:45-kor kezdődik.

Rovatok