Index Vakbarát Hírportál

0-1-ről fordította meg a meccset Nagy Ádám csapata

2018. szeptember 30., vasárnap 14:41

A Bologna 2-1-re legyőzte az Udinesét a Serie A 7. fordulójában méghozzá úgy, hogy a hazaiak 0-1 ről fordítottak. Előbb egy bombagóllal egyenlítettek, majd a 82. percben eldöntötték a meccs. Nagy Ádám végig a pályán volt Filippo Inzaghi csapatában.

A vendégek az argentin Ignacio Pussetto góljával a 32. percben szereztek vezetést, de még az első félidőben egyenlített a Bologna, a paraguayi Federico Santander a svéd Mattias Svanberg passzát vágta védhetetlenül a léc alá.

A 82. percben jött a győztes gól, Federico Mattiello ment el a jobb oldalon, majd ügyesen tette középre és a csereként beállt Federico Orsolini megszerezte a győztes gólt.

A Bologna az elmúlt három fordulóban másodszor tudott nyerni, ezzel eltávolodott a kieső zónából. A whoscored.com oldal osztályzata alapján Nagy Ádám a középső védő Daniloval a második legmagasabb, 7,2 pontot kapott.

A magyar középpályásnak 1 kapura lövése, 92 százalékos passzhatékonysága és hat ütközése volt, ez utóbbi a legtöbb volt a meccsen. Nagy egymás után a harmadik bajnoki meccsét játszotta végig a Bolognában.

Rovatok