Index Vakbarát Hírportál

Már sokan nyugdíjba küldenék Király Gábort

2018. szeptember 30., vasárnap 09:26

Sorozatban az ötödik bajnoki meccsén maradt nyeretlen a Haladás az NB I.-ben, szombaton hazai pályán a Pakstól kaptak ki 2-1-re, így a csapat maradt az utolsó, kieső helyen.  Egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek Király Gábor, a csapat 42 éves kapusának távozását követelik. 

Ezúttal a vendég paksiak egyenlítő góljánál hibázott a korábbi 108-szoros válogatott kapus, amikor Király úgy ütötte el a labdát, hogy az pont a csereként beállt Simon András elé került, aki nem sokat gondolkozott és a hálóba bombázott.

Bár Királynak számos bravúrja van, sokszor került az elmúlt meccseken kiszolgáltatott helyzetbe, így hibázni is többet hibázott. A szurkolók természetesen megtalálták őt is, ahogy a csapat többi játékosát is.

Már a meccs előtt tüntettek a hazai ultrák, 15 percig bojkottálták a meccset, és csak azután kezdtek el szurkolni, akkor is a a “Nem kérünk az NB II-ből, hej, hej!” rigmussal. A meccs végén aztán egy csoportjuk elállta a kijáratot, így a játékosok mellett a VIP-ban helyet foglalók sem tudtak kimenni a stadionból. A rendőrségnek kellett intézkednie.

Rovatok