Index Vakbarát Hírportál

Most Gyurcsót támadták meg a Hajduk ultrái

2018. szeptember 30., vasárnap 10:18

Szombaton rendezték a horvát futballbajnokság legnagyobb rangadóját. A Hajduk Split a Dinamo Zagrebet fogadta. Bár gól nem, de a szokásoknak megfelelően balhé ezúttal is volt a meccsen, amelynek szenvedő alanya ezúttal Gyurcsó Ádám volt.

 

Néhány hónappal az után, hogy Futács Márkót a nyílt utcán támadták meg a spliti ultrák, a Torcida egyes tagja. Bár nem a magyar volt a célpont, hanem a napokkal előtt hibát elkövető ghánai Ahmed Said, Futácsnak így is felrepedt az orra, amikor az egyik huligán felé rúgott.

Gyurcsó hiába lőtt a legutóbbi bajnokin két gólt és játszott a Dinamo ellen is jól, a hazaiak nehezen viselték, hogy nem sikerül a nagy riválist legyőzni, ezért a második félidőben hatalmas petárdázásba kezdtek, amelyben egy helyi biztonsági ember is sérülést szenvedett.

A meccs hosszabbításban a pályára repülő tárgyak egyik, egy öngyújtó fejen találta a magyar játékost, akit biztonsági okokból le is kellett cserélni. Szerencsére nagyobb balhé és baj nem történt, de a kedélyek nem nagyon nyugszanak Splitben.

Rovatok