Index Vakbarát Hírportál

Csányi megtámadta a Felcsút-Vidi-balhét lezáró döntést

2018. október 2., kedd 09:48

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke megfellebbezte a független fegyelmi bizottság (FEB) első fokú döntését a 8. fordulóban lejátszott Felcsút–Mol Vidi FC mérkőzés után történtek kapcsán. Az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik.

Mint emlékezetes, a szeptember 15-i bajnoki után hatalmas lökdösődés alakult ki a pálya szélén, a Vidi-játékos, Anel Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, míg a hazaiak edzője, a békíteni igyekvő Benczés Miklós a földre került. Scepovics pedig az öltöző ajtajáig kergette Varga Józsefet, a korábbi Vidi-játékost, aki a meccs előtt igazolt Felcsútra.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egyik klubot, illetve játékost sem büntette. Azt állapították meg, hogy „a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható”.

Bár a két klub játékosai és vezetői is elismerték, hogy a meccs utáni viselkedésük elítélendő, egyik csapatot sem marasztalták el.

Rovatok