Index Vakbarát Hírportál

Guardiola kiabálhatott a videóbíróért, hiába

2018. október 3., szerda 12:01

A videóbíró még nem tökéletes – vagyis inkább nem tudják kellően hatékonyan használni –, de a Serie A-ban és a Bundesligában kifejezetten jól teljesít második évében, míg a spanyolok még látványosan ignorálják a technológiát.

A Bajnokok Ligájába nincs, csak 2019-től vezetik be a VAR-t, így idén jó eséllyel még sok olyan hibás ítéletet fogunk látni, mint Sané meg nem adott büntetője. 

A Hoffenheim hazai pályán fogadta a Manchester Cityt, és meglepően jól tartotta magát. A 73. percben is 1-1 volt az állás, amikor a machesteri Sané csapott le egy szerencsésen megpattanó labdára, majd a kapus mellett megcsinálta a cselt. Oliver Baumann egyértelműen elkaszálta a támadó lábát, fix büntető, a bíró viszont engedte tovább a játékot, kirúgás következett.

11-es volt?

  • 675
    Igen
  • 98
    Nem

Pedig nem akárki fújta a meccset, hanem a vb-n is látott szlovén, Damir Skomina, napjaink egyik legismertebb, legtapasztaltabb játékvezetője. 42 éves, ő vezette a tavalyi Ajax-Manchester United EL-döntőt, többek között.

A Manchester City szerencséjére végül nem ezen múlott, a 87. percben David Silva megszerezte a három pontot az angol bajnoknak.

Rovatok