Index Vakbarát Hírportál

Annyit bénáztak, hogy a Benny Hill show-ban lenne a helye

2018. október 6., szombat 08:43 | aznap frissítve

1-1-es döntetlent játszott a Toulouse hazai pályán a Nice ellen a francia bajnokság 9. fordulójának nyitómeccsén. Emiatt leginkább a vendégek bánkódhatnak, ugyanis minden esélyük megvolt a győzelem megszerzésére, de három Nice-támadó sem tudta eltalálni a kvázi üres kaput. 

Az 56. percben járt a mérkőzés, 1-1 volt az állás. A Toulouse támadott, a vendégek pedig vaktában előrerúgták a labdát. Nem is lett volna ebből probléma, ha az egyik hazai védő nem próbálja meg 55 méterről hazafejelni a labdát. Már ez is Benny Hill show-ba illő jelenet volt, de semmi nem volt ahhoz képest, amit a három Nice-támadó leművelt:

A kapus méterekre a kaputól, egyetlen védő mellett kellett volna elgurítani a labdát az üres kapuba. Kissé kisodródott persze a támadó, de ez az NB1-ben is kötelező feladat. Még a legurítás sem lett volna rossz, sőt, a második passz is belefért volna, ha az utolsó labdába érő vendég játékos rálövi a labdát a kapura.

Ehelyett egy amatőr labda kezelési hibát láthattunk, aminek az eredménye egy bedobás lett. A mérkőzés végeredménye 1-1, két pontot dobtak el a vendégek, mert nem tudtak kihasználni egy 99,9 százalékos helyzetet.

Rovatok