Index Vakbarát Hírportál

Szenzációs, ahogy kipasszolták a svájci reteszt

2018. október 12., péntek 23:26

A Nemzetek Ligája A osztályában két meccset játszottak pénteken. Belgium két Romelu Lukaku-góllal nyert Svájc ellen ezzel továbbra is száz százalékos maradt.

Az első félidőben nem esett gól, aztán az 58. percben Lukaku szerzett vezetést, amelyet a 76. percben Gavranovic egyenlített ki. Nem lett döntetlen a vége és erről a Manchester United csatára, Lukaku gondoskodott.

Gyönyörű volt az akció, egy előre rúgott labdába talán még Eden Hazard is beleért sarokkal, az lett volna az igazán zseniális. Aztán Lukaku Dries Mertensnek tette vissza a labdát, akitől egyből visszakapta, majd ellőtte a hosszú sarokba. Nagyon szép gólt volt.

Nem hozott viszont gólt a nyári világbajnokság horvát-angol elődöntőjének pénteki visszavágója. A vb-ezüstérmes horvátok így továbbra is szerzett gól nélkül állnak csoportjukban. A két gárda vb-meccsén a horvátok hosszabbításban 2-1-re győztek.

A rijekai találkozót zárt kapuk mögött rendezték meg, mivel a 2016-os Eb-selejtezők alkalmával az olaszok elleni, szintén nézők nélküli összecsapásra huligánok horogkeresztet égettek a gyepbe. Emiatt kétmeccses zárt kapus büntetést kaptak a horvátok, akik a következő mérkőzésüket már szurkolók előtt rendezhetik meg.

belsvájc1

horvátangol1

Rovatok