Index Vakbarát Hírportál

Csúnyán kifordult Messi könyöke

2018. október 20., szombat 21:41 | aznap frissítve

Hazai pályán fogadta a spanyol bajnokság 9. fordulójában a Barcelona a Sevilla csapatát, a katalánok pedig rögtön gálával indították a meccset, 12 perc alatt már 2-0–ra vezettek a katalánok. Messi gólpasszt adott, aztán be is talált, négy percre rá azonban nagyon csúnyán megsérült, le is kellett cserélni.

Az argentin klasszis Vázquezt próbálta meg megszabadítani a labdától, de lepattant a kitámasztó olaszról. Az esést megpróbálta tompítani, de ez olyan szerencsétlenül sikerült, hogy a jobb karja teljesen természetellenes szögben fordult ki, mikor a földre érkezett.

Messit hosszasan ápolták, látszott, hogy komoly fájdalmai vannak, végül pedig le is kellett cserélni, Dembélé érkezett a helyére.

A Barcelona sztárját azonnal kórházba szállították, hogy megvizsgálják a karját. Hivatalosan egyelőre még nem nyilatkoztak az állapotáról, de a katalán RAC1 rádió szerint nem tört el a könyöke. Egyelőre úgy tűnik tehát, hogy a komolyabb bajt elkerülte a Barca, de enyhébb sérülés esetén sem biztos, hogy Messi pályára léphet majd a jövő heti El Clásicón.

Rovatok