Index Vakbarát Hírportál

Két perc alatt vágott kettőt a Bayern a BL-ben

2018. október 23., kedd 20:46

Nem kifejezett rangadókkal indult a Bajnokok Ligája harmadik fordulója, a kora esti, 7-es meccseken az AEK Athén fogadta a Bayern Münchent, a Valencia pedig a svájci Young Boyshoz látogatott.

A görögök elég sokáig tartották magukat a német bajnokkal szemben, egy óra elteltével még 0-0 volt az állás, utána viszont villámgyorsan megtörtek: a Bayern két perc alatt kettőt vágva simán behúzta a mérkőzést. Előbb Javi Martínez talált be közelről egy kivágódó labdából, majd Robert Lewandowski gurított három méterről a teljes üres kapuba Rafinha gólpasszából.

Még a hetvenedik perc előtt háromra növelhette volna a Bayern előnyét Lewandowski, de a görögök a gólvonalról mentettek – a SkySports rögtönzött gólvonal-technológiája alapján valóban nem volt túl a gólvonalon a labda. Győzelmével a Bayern 7 ponttal áll három meccs után, az Athén még pont nélküli az idei BL-kiírásban.

sportradar

A másik korai meccsen a Valencia 1-1-es döntetlen játszott Svájcban – Michy Batsuayi viszonylag korai, 26. perces góljára a 55. percben büntetőből válaszolt Guillaume Hoarau, később már nem változott az állás.

sportradad

A 9-es sáv hat mérkőzését itt követheti élőben.

Rovatok