Index Vakbarát Hírportál

Az első képek a felkötött karú Messiről

2018. október 24., szerda 10:02

Súlyosan megsérült szombaton, a Barca-Sevillán Lionel Messi jobb alkarja, a Barcelona hivatalosan azt közölte, eltört az egyik csontja. Az argentinnak várhatóan 3 hetet kell kihagynia, előre láthatólag hat meccset bukik.

Messi a meccs óta Barca-eseményen nem jelent meg, de a Sport.es lesifotósa lekapta, amikor Luis Suarezzel és Philippe Coutinhóval találkozott hétfőn. Illetve le is videózták.

Messi primeras IMAGENES de la LESIÓN

A 31 éves támadó jobb karja fel van kötve, könyöke be van kötözve vagy gipszelve, ezt elég nehéz eldönteni a képek alapján. Kissé furcsa, hogy egy gézdarab van a nyakába akasztva, az tartja a sérült kezét, nem pedig valamilyen spéci, erre kitalált eszköz. Messi a felvételeken mosolyog, úgy tűnik, nincs túlzottan letörve. Fotókat itt láthatnak róla.

Vasárnap a Real Madrid ellen sem lehet ott, előtte szerdán már nélküle áll fel a Barca, amikor a BL-ben az Intert fogadják.

Messinek három éve kellett huzamosabb időt kihagynia, akkor a térde sérült. Hiányában Neymar vette vállára a csapatot, csakhogy a brazil azóta már a PSG-ben játszik. Az elmúlt szezonban teljesen reménytelen volt a Barcelona legjobbja nélkül, és ebben az idényben is volt egy bajnoki, a Bilbao elleni, amikor nem kezdett, pihentették: 0-1-nél állt be, gólpasszt adott, a vége 1-1 lett.

Las imágenes de Lionel #Messi tras su lesión en el codo que lo tendrá, al menos, 3 semanas fuera de las canchas. pic.twitter.com/6q4cDhU81h

— NEGRO ROJAS (@negrorojasok) October 23, 2018

Rovatok