Index Vakbarát Hírportál

A Bayern a 89. percben bukta el győzelmét

2018. november 3., szombat 17:54

A Bayern München megint nincs valami nagy formában, a Freiburg elleni meccse az utolsó percekben csúszott ki a kezéből, 1-1-lett, így a Borussia Dortmund már négypontos előnnyel vezet a Bundesligában.

A 11. helyen kezdő Freiburg nem tűnt veszélyes ellenfélnek, a vendégcsapat elég hamar be is szorult, elég defenzíven játszott. A Münchennek volt néhány helyzete, de ezekkel nem tudott élni, Lewandowski is nagy ziccert hagyott ki a félidő közepén.

A második félidőben nyíltabbá vált a meccs, támadóbbá vált a Freiburg, ami be is talált a kapuba, de gólt nem jelzett a játékvezető. A Bayern nem tűnt ellenállhatatlannak, és a cserék, Ribéry és Müller sem változtatott jelentősen a játékon. A 80. percben aztán Serge Gnabry megszerezte a vezetést, de a győzelemhez ez nem volt elég. A meccs hajrájában, a 89. percben Lucas Holer egyenlített. Tökéletesen érkezett középen Günter beívelésére. Sallai Roland sérülés miatt nem játszhatott a Freiburgban.

A Hoffenheimben sem volt magyar – Szalai Ádám beteg – , de nélküle is 4-1-re nyert csapata a Bayer Leverkusen ellen.

A Dortmund továbbra is veretlen, szombaton Reus 22. percben szerzett góljával 1-0-ra verte a Wolfsburgot. A Dortmund 24 ponttal áll az élen a bajnokságban, a második Bayernnek 20 pontja van.

Bundesliga, 10. forduló: 

    pénteken játszották:

    vasárnap játsszák:

Rovatok