Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Na most legyenek hangosak

2018. november 8., csütörtök 09:12

Bámulatosan támadt fel szerda este a Manchester United a Juventus otthonában: hiába volt jobb szinte végig az olasz csapat, az angolok a meccs utolsó öt percében fordítani tudtak, így a végén José Mourinho örülhetett.

A lefújás után nem is bírta türtőztetni magát, a kezét a füléhez rakva jelezte a közönségnek, hogy nem hallja őket, és kacsintgatott is kifelé, miközben besétált a pályára. A dolgot nemcsak a szurkolók, hanem a Juve játékosai sem vették jó néven, Bonucci és Dybala is élénk szóváltásba keveredett a portugál edzővel, akit végül saját stábja kísért ki.

Mourinho aztán a meccs után a BT-nek és a Sky Sport Italiának is nyilatkozott a gesztusról, és elmondta, a Juve-drukkerek 90 percig sértegették, pedig ő semmi mást nem csinált, csak a munkáját végezte.

Senkit nem akartam megsérteni, csak annyit mutattam, hogy most legyenek hangosak. Valószínűleg nem volt jó ötlet, ha higgadt vagyok, nem is csinálom. A családomat, köztük az interes családomat is ócsárolták, ezért reagáltam így

– mondta a korábban az Intert is irányító tréner, aki ezzel a megmozdulásával egyébként saját bevallása szerint is elég nagy örömet szerzett a milánói csapat drukkereinek, de hozzátette azt is, hogy ettől még tiszteli a Juventust, a játékosokat és Massimiliano Allegrit is.

A portugál emellett azt is kiemelte, hogy fantasztikusan játszottak, és rettentően büszke most a játékosaira. Mint mondta, azért tudtak nyerni, mert az utolsó pillanatig akarták a győzelmet.

Rovatok