Index Vakbarát Hírportál

Kedden 18 óra alatt operált nőből férfit, szombaton a Real meccsén lesz partjelző

2018. november 21., szerda 18:40

A Marca szerdai cikke hívta fel a figyelmet a szombati Eibar-Real Madrid mérkőzés egyik közreműködőjére, a civilben plasztikai sebész Dr. Cesar Novalra. Az amerikában praktizáló orvos kedden azzal került be a spanyol hírekbe, hogy 18 óra alatt lebonyolított egy komplex nemváltó műtétet.

A valenciai plasztikai sebész a szakmájában hasonlóan elismert sztárnak számít, mint a játékosok, akiknek a bajnokságban lenget. Az Amerikában sikeres karriert építő orvos számára a partjelzősködés afféle titkos szenvedély, amit igyekszik elválasztani a hétköznapi foglalkozásától. Pedig a hobbiját sem űzi éppen alacsony szinten, közreműködött már asszisztensként többek közt a Real Madrid és az Atletíco Madrid meccsein is, illetve ez Európa Ligában.

Egy vele készült régebbi interjúban Noval azt mondta, hogy van néhány játékos a spanyol bajnokságban, aki ismeri a szakterületét, és lehetséges szépészeti beavatkozások után érdeklődött, köztük Sergio Ramos is.

Ezek nyilván nem olyan jellegű beavatkozások voltak, mint amelyeknek keretében Noval kedden az Egyesült Államokban mindössze 18 óra alatt megfelelő alakot, arcot és külső nemiszerveket varázsolt egy női testbe született férfinak. A pénisz az alkarból vett szövetek és erek felhasználásával készült, és az orvos reményei szerint idővel funkcionálisan működőképes lesz.

A hétközi bravúr után szinte idegnyugtató pihenés lesz Novalnak a szombati 90 perc, nem úgy az idényt rettenetesen kezdő, Lopetegui kirúgása óta viszont Solarival mind a három bajnokiját megnyerő Real Madrid, illetve a középmezőnyben megragadni vágyó Eibar számára.

Rovatok