Index Vakbarát Hírportál

Győzött a Vidi a stadionavatón

2018. november 21., szerda 21:42

Győzelemmel avatta fel új stadionját a MOL Vidi FC, miután 1-0–ra legyőzték az Újpestet az NB I. hatodik fordulójából elhalasztott, szerdán pótolt meccsen – írja az MTI.

A meccset a hazaiak kezdték jobban: Georgi Milanov már az ötödik percben megszerezhette volna a vezetést, de nem találta el a kaput, később pedig Scepovic kísérletébe tudott nagy bravúrral belekapni a vendégek hátvédje, Litauszki Róbert, a labda pedig így előbb a kapufára, aztán meg kifelé pattant.

A folytatásban is megmaradt a Vidi fölénye, de az Újpest is feljavult, a kontrákból azonban gólt nem tudtak szerezni. A második félidőben aztán megint a hazaiak kezdtek jobban, előbb Kovács, aztán Stopira volt veszélyes, az 58. percben pedig végül góllá ért a folyamatos nyomás: Juhász Roland Milanov szögletét fejelte a kapuba.

A hátrányba került Újpest szerb trénere, Nebojsa Vignjevic kettős cserével próbálta frissíteni csapatát, de a hazaiak biztosan őrizték előnyüket, a vendégek pedig nem tudtak mit kezdeni a felállt védelemmel.

A fővárosiak a 91. percben jártak a legközelebb az egyenlítéshez, amikor Diallo 23 méteres bombája a felső léc tetejét érintve hagyta el a pályát.

Rovatok