Index Vakbarát Hírportál

Minek az angoloknak BL, mikor a másodosztályban is ilyen meccsek vannak

2018. november 29., csütörtök 12:11 | aznap frissítve

Szerda este a legtöbb focirajongó jó eséllyel a Bajnokok Ligája ötödik fordulójának valamelyik meccsét nézte, teljes joggal, hiszen olyan csapatok voltak pályán, mint az Inter, a Barcelona, a PSG, a Liverpool, vagy éppen a Tottenham.

Angliában ugyanakkor volt legalább 32 868 ember, akik egy másodosztályú meccset néztek a BL helyett, utólag pedig erősen hajlok arra, hogy ők döntöttek jól, így ugyanis láthatták, ahogy az Aston Villa és a Nottingham Forest

egy lapokkal tarkított meccsen 5-5–ös döntetlent játszik egymással.

Az őrület már rögtön a meccs elején elkezdődött, 

Érdemes külön kiemelni, hogy az Aston Villa mindhárom gólját Tammy Abraham lőtte, aki így 36 perc alatt hozott össze mesterhármast.

Egy 3-3–as első félidő után azt hinné az ember, hogy a második játékrészben leül majd a játék, de nem ez történt: a Nottingham az 51. percben megint vezetett, bő tíz perccel később pedig már azzal sokkolták a nottinghami játékosok a nézőket, hogy három perc alatt három lapot, köztük egy pirosat is összeszedtek.

Ezt meg is sínylette a csapat, a 71. percben Abraham szerezte meg a negyedik gólját, nem sokkal később pedig El-Ghazi is betalált, így az Aston Villa 5-4–es vezetésnél emberelőnyben fordulhatott rá a hajrára.

Az utolsó negyedórát aztán végül így sem bírták ki kapott gól nélkül, Grabban kiegyenlített, újabb gól pedig már nem esett. Így aztán hiába lőttek tíz gólt a meccsen, győzni egyik csapat sem tudott. Az egész amúgy azzal együtt válik teljesen hihetetlenné, hogy akár 7-5 is lehetett volna a vége, de az Aston Villának két gólját is érvénytelenítette a játékvezető.

Rovatok