Index Vakbarát Hírportál

Neymar kikacsintott Angliára

2018. december 6., csütörtök 18:42

Érdekes dolgok derültek ki a Neymar legújabb videójából, a PSG brazil sztárja ugyanis elég látványosan kikacsintott Angliára, mikor egy kérdésre azt válaszolta, hogy szerinte minden nagy játékosnak játszania kell egyszer az angol bajnokságban.

A 26 éves csatár éppen ma indította el legújabb sorozatát a YouTube-csatornáján, ahol a jövőben celebek, más focisták és rajongók kérdéseire fog majd válaszolgatni, az első epizódban pedig Luis Suárez, Benjamin Mendy, David Beckham, Gabriel Jesus és Léo kaptak helyet. 

Az öt focista közül kétségtelenül Mendy kérdése volt a legérdekesebb, a Manchester City francia hátvédje ugyanis afelől érdeklődött, hogy elképzelhetőnek tartja-e a brazil csatár, hogy egyszer majd a Premier League-ben fog játszani.

Elég nagy nevű bajnokság, az egyik legjobb a világon. Nem tudom, mit hoz majd a holnap, de úgy gondolom, hogy egyszer minden nagy játékosnak játszania kell a PL-ben.

– válaszolta Neymar, ezzel rögtön felszítva a korábban is létező pletykákat, melyek szerint szívesen menne játszani az angolokhoz.

A brazil egyébként tavaly 2022-ig szóló szerződést írt alá a PSG-vel, de az már a Barcától való távozása esetében is kiderült, hogy ezek a dolgok nem kifejezetten zavarják őt. Az sem elhanyagolható, hogy az egyik klub, amivel hírbe hozták, pont az a Manchester City, aminek a PSG-hez hasonlóan nem okozna problémát egy esetleges rekordösszeg kifizetése sem a brazil sztárért.

Rovatok