Index Vakbarát Hírportál

Alisson esze már megérte a 70 millió felét

2018. december 8., szombat 15:24

Sima győzelmet szerzett szombaton a Liverpool a Bournemouth otthonában, a bajnokság második helyén álló vendégek 4-0-ra nyertek Mohamed Szalah mesterhármasával és Steve Cook öngóljával.

Mielőtt az egyiptomi lerendezte volna a meccset, az első félidő végén volt egy meleg pillanat a liverpooli kapu előtt James Milner hazaadásából, amit egyébként nem is annak, hanem felszabadításnak szánt. Csakhogy a labda elég furcsán csavarodott a lábáról, és a kapu felé fordult, Joshua King pedig le is csapott volna rá.

A Liverpool-kapus Alisson Backer érezte, hogy baj lehet belőle, ha kézzel ér labdához, mert akár hazaadásnak is minősíthetik Milner megmozdulását, ezért fejjel tisztázott King elől, akit kicsit el is ütött.

Szalah saját harmadik, csapata negyedik gólja előtt rendesen megkavarta a Bournemouth-védelmet, érdemes megnézni a találatot.

James Milner egyébként 500. PL-meccsét játszotta, ráadásul Gareth Barry után második legfiatalabbként érte el ezt a történelmi számot a Liverpool védője. A 653 PL-meccsig jutó Barry – és most már Milner – mellett még Ryan Giggsnek, Frank Lampardnak, David Jamesnek, Gary Speednek, Emile Heskey-nek, Mark Schwarzernek, Jamie Carraghernek, Phil Neville-nek, Steven Gerrardnak, Rio Ferdinandnak és Sol Campbellnek van legalább 500 PL-meccse.

Szombaton még hét PL-meccset rendeznek, köztük a Chelsea-Manchester City rangadót 18.30-tól.

stat

Rovatok