Index Vakbarát Hírportál

Elborzasztó videót vágtak össze a United-csatár megmozdulásaiból

2018. december 14., péntek 08:48

Romelu Lukaku tavaly parádésan kezdte első manchesteri idényét, a belga csatár azonnal a szurkolók egyik kedvence lett. Később aztán a teljesítménye valamelyest visszaesett, ám a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra ismét nagy formába lendült, és komoly érdemei voltak a belgák kitűnő szereplésében.

Semmi nem utalt arra, ami ezután következett. Lukaku ugyanis Manchesterbe visszatérve mintha elfelejtett volna futballozni.

Rúgott ugyan 6 gólt, ám ehhez 21 meccsen kellett pályára lépnie, és játszania 1549 percet. Azaz mintegy 260 percenként rúg egy gólt, ami csatárként elég szerény mérleg. De még ennél is sokkal nagyobb probléma, hogy egyszerűen borzasztó nézni, amit a pályán művel, legfőként a labdával.

A jelenség annyira szembeötlő, hogy a Valencia ellen elvesztett BL-csoportmérkőzés után egy belga sportadó készített egy rövid összeállítást a jelenség illusztrálására a csatár szerda esti megmozdulásaiból. A válogatás anyagát 69 játékperc alatt hozta össze a játékos.

Manchester United szerda este végül 2-1-es vereséget szenvedett Valenciában, így José Mourinho csapata a Juventus mögött második helyen jutott tovább selejtezőcsoportjából a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába.

Rovatok