Index Vakbarát Hírportál

Gulácsiék nyertek, Dárdai csapata megint kikapott

2018. december 22., szombat 17:52

Ritkán látható akkora bénázás, amelyet a Werder Bremen mutatott be. 1-0-s lipcsei vezetés után, a 44. percben történt. Pavlenak kapus rúgta ki a brémai védőnek a labdát, aki egyből visszatette a kapusnak, aki közben már a kapuba szaladt. A hazaadásra Timo Werner csapott le, és bevágta.

Aztán a Werder a második félidőben tíz perc alatt egyenlített, de nem kísérte szerencse a próbálkozásukat. Az RB Leipzig a 87. percben Bouma remek lövésével begyűjtötte a három pontot.

aaaaaaaa

Dárdai Pál csapatának, a Herthának már nem volt ekkora esélye, simán kapott ki a Bayer Leverkusen otthonában. Bár a statisztikák alapján a berliniek többet rúgtak kapura, a gólokat a Leverkusen rúgta. Dárdai csapata három meccse nem tud nyerni a Bundesligában és már a 8. helyre csúszott vissza.

A Hertha már a 23. percben kétgólos hátrányba került, és hiába szépített, a 49. percben ismét kettőre nőtt a különbség, amely a lefújásig már nem változott.

aaaaaaaaaa

A Freiburgban továbbra sem játszott a sérült Sallai Roland - a támadó legutóbb november 10-én lépett pályára Bundesliga-meccsen -, csapata nélküle nyert az utolsó Nürnberg vendégeként. A vesztes sorozatban negyedszer kapott ki, és szeptember 29. óta nem tud nyerni a bajnokságban. Stuttgartban nyert a Schalke 04, amely sikerével kicsit eltávolodott a veszélyes zónától.

Bundesliga, 17. forduló:

vasárnap játsszák:

pénteken játszották:

Rovatok