Index Vakbarát Hírportál

Özil már az Arsenalnak sem kell, Törökországba igazolhat

2018. december 23., vasárnap 12:26

A pocsék világbajnoki szereplés után az Arsenalban sem találja a formáját a világbajnok Mesut Özil. Idén mindössze 11-szer kezdett minden sorozatot figyelembe véve, miközben heti 350 ezer fontos (125,5 millió forint) fizetésével ő a csapat legjobban kereső játékosa. Unai Emery nem akart Özil sorsáról nyilatkozni, ugyanakkor egyre több olyan hír jelenik meg, hogy már a télen új csapathoz igazolhat.A török Basaksehirnél például tárt karokkal várnák.

Özil egy hihetetlen játékos. Remélem, egy nap összehoz minket a sors a Basaksehirnél. Ha ő is ezt szeretné, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük magunknak

– mondta a klub elnöke, Goksel Gumusdag.

A Basaksehir kerete 52,25 millió eurót ér, míg Özil – aki idén 15 meccsen négy gólt és két gólpasszt szerzett – még mindig 35 millióba kerülne a Transfermarkt.com szerint. Leigazolni tehát nem lenne egyszerű, ráadásul Özilnek egy alapos fizetéscsökkentésbe is bele kellene mennie, ha a török csapatnál szeretne játszani (vagy az Arsenalnak kellene fizetnie a fizetése egy részét).

A német iránt állítólag az Inter és a Real Madrid is érdeklődik. 

Rovatok