Index Vakbarát Hírportál

Hazard: Olyan legendává akarok válni, mint Drogba vagy Lampard

2018. december 27., csütörtök 20:45

Sikerekben gazdag karácsonya volt Eden Hazard-nak, a belga klasszis ugyanis szerdán megszerezte a 100. és 101. gólját is a Chelsea-ben. Ő lett a tizedik játékos a klub történetében, aki átlépte a százas határt.

101 gólt szerezni ebben a csodálatos csapatban olyan érzés, amit soha nem fogok elfelejteni. A szurkolók, az edzők és a játékosok azonban többet akarnak. Még rengeteg gólt akarok szerezni a Chelsea-ben, és megpróbálok olyan legendává válni, mint Frank Lampard, Didier Drogba vagy John Terry

nyilatkozta a Watford elleni 2-1-es győzelem után Hazard.

A belga támadó 322 meccs alatt – minden sorozatot beleértve – jutott el a 101 találatig, amivel 10. a Chelsea örökranglistáján. Drogba és Lampard egyébként szintén ott vannak a top10-ben:

Az angol a csapat történetének legeredményesebb játékosa 211 góllal, az elefántcsontparti pedig a negyedik 164 találattal.

A kedvenc ellenfelei a Newcastle, a West Bromwich és a Bornemouth hét találattal, míg a Liverpoolnak hatot, az Arsenalnak, a Tottenhamnek és a Manchester Unitednek pedig öt gólt lőtt eddig. Továbbá

Rovatok