Index Vakbarát Hírportál

Iniesta már szünetben megmondta, mi lesz

2018. április 11., szerda 18:23

Hiába nyerte az első meccset otthon 4-1-re, idegenben 3-0-ra leégett, és kiesett a Barcelona a Bajnokok Ligájából kedden, az AS Roma ellen.

Már a 6. percben gólt kaptak, ugyan a szünetben még csak 1-0 volt, az egyik olasz tévé kamerája megörökítette a pillanatot, ahogy Andrés Iniesta megjósolja a kiesést.

"Ha így folytatjuk tovább, az lesz a vége, hogy kiesünk"

- mondta útban a második félidőre az öltözőfolyosón két társának, Sergi Robertónak és Samuel Umtitinek.

A Barca nem úgy folytatta, még rosszabbul, ki is esett. Pedig amikor Iniestát a 81. percben lecserélte Ernesto Valverde edző, még továbbjutók voltak, igaz 2-0-nál már nyakukon volt a kés.

Iniesta tőle szokatlanul dühöngött egy sort a kispadon. Lefelé menet levegőnek nézte Valverdét, majd leült, eldobta a dzsekijét, egy vizespalackot földhöz vágott.

Két perc sem telt el, bekapták a harmadik gólt, alig hitte el, mikor a pálya felé fordult.

Andres Iniesta's Reaction After the 3rd goal in Rome

A meccs után elmondta, lehet hogy ez volt az utolsó BL-meccse: április 30-ig kell jeleznie a klubnál, akar-e maradni a következő szezonra, de még nem tette meg. Májusban lesz 34 éves, egy idény még beleférhetne, de a római kudarc biztosan visszaveti őt is. Állítólag Kínából csábítják.

Iniesta Barcelona-nevelés, 2002-ben mutatkozott be a nagycsapatban. Azóta 665-ször lépett pályára, 56 gólt szerzett középpályásként.

Rovatok