Index Vakbarát Hírportál

Egy liverpoolos se fér a Realba, 4-1 lesz

2018. május 23., szerda 16:36

Teljesen egyértelmű Bajnokok Ligája-döntőre számít Vicente Del Bosque, aki 2000-ben és 2002-ben BL-t nyert edzőként a Real Madriddal.

"A Madridnak nagyszerű kerete van, a legjobb klub jelenleg Európában, és ezt meg is kell mutatnia szombaton. Nem látok olyan Liverpool-játékost, aki javítana a Real Madridon,

még Szalah sem"

- jósolta magabiztosan egy rádióműsorban a spanyolokkal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok tréner, aki számszerű tippet is adott:

4-1 a Real Madridnak.

(Ennyire verték egy éve a Juventust.)

Közel sem ennyire határozott Rafa Benítez, aki 2005-ben nyert BL-t a Liverpoollal, majd 2015 második felében fél éven át a Real Madridot is irányította.

"A mostani Liverpool jobb, mint az enyém volt 2005-ben. Én 20 millió fontért erősíthettem, a mostani keret kimondhatatlanul értékesebb - elemezte az ESPN-nek. - Oké, nekem ott volt Gerrard, Xabi Alonso és a dolgos játékosok közül Hamann, remek egyensúlyban voltunk. De a mostani csapat is egyensúlyban van, csakhogy elöl van három olyan embere, akik egyedül képesek meccseket eldönteni. Nekem egy ilyenem volt, most három van."

Benítez természetesen a Mané-Firmino-Szalah támadótrióra gondol, akik temérdek BL-rekordot megjavítottak a döntőig.

Épp ezért Benítez úgy gondolja, a Liverpool képes legyőzni a Real Madridot.

A csapatszellem és az elszántság most is meglesz, ez a Liverpool sajátja. A Real minőségben és tapasztalatban ugyanilyen szinten van, de a Liverpool megcsinálhatja. Megvan bennük a szenvedély és nagyon akarnak.

A Real Madrid-Liverpool döntő szombaton 20:45-kor kezdődik.

Rovatok