Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo: Nagyon jó volt a Real Madridban játszani

2018. május 26., szombat 23:38

Cristiano Ronaldo a szombat esti győztes Bajnokok Ligája-döntő utáni nyilatkozatában arra utalt, hogy nyáron távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától, legalábbis múltidőben beszélt a meccs után a beIN Sports televíziónak, azt mondta ugyanis, hogy

Nagyon jó volt a Real Madridban játszani.

Hozzátette, a következő napokban választ ad a szurkolóknak, akik mindig mellette álltak, de nem volt hajlandó tisztázni, hogy szavaival a klubjától búcsúzott-e, vagy mire utalt. „Most itt az ideje, hogy élvezzük a pillanatot, hiszen történelmet írtunk, és ezt akartuk. Ilyenkor a játékosok jövője nem fontos” – fogalmazott a portugálok Európa-bajnoka.

Az eset után a Real-csapatkapitány Sergio Ramos egyből magyarázatot várt portugál csapattársától, méghozzá azt szerette volna, ha a döntő napján, szombaton választ kapnak, de ez nem történt meg. Még az este megszólalt Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, aki szerint Critiano Ronaldo helye a csapatában van, míg a Real-elnök Florentino Pérez csak annyit mondott, hogy a portugálnak érvényes szerződése van a klubbal, így nincs miről beszélni egyelőre.

Tizenöt góljával Cristiano Ronaldo lett a 2017-18-as BL-szezon gólkirálya, pályafutása ötödik BL-címét nyerte, ebből négyet a Real Madriddal.

(Index/MTI)

Rovatok