Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo: Aranylabda? Az egyiptomi is esélyes

2018. június 13., szerda 09:17

Az utóbbi tíz évben csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo kapott Aranylabdát, idén is ők ketten a legesélyesebbek az eddigi eredményeik alapján, de Ronaldo szerint a Liverpool egyiptomi csatára, Mohamed Szalah is beleszólhat a versenybe.

A szezonban 44 gólos Szalah a Bajnokok Ligája-döntőt vállsérülése miatt végig sem tudta játszani, kérdéses volt, hogy felépül-e a világbajnokságig. Egyiptom végül benevezte, pár nap múlva kiderül, mire is képes a csatár.

„Mo Szalah az év egyik felfedezettje volt. Remélem, hogy a kijevi döntőben szerzett sérülése miatt nem marad le a vébéről" – idézte Ronaldót a Metro.

A portugál csatár az Aranylabdára sem tartja esélytelennek. „Sok ember a Cristiano Ronaldo–Messi-háborúról szól, de vannak még más játékosok is, akik versenyben lehetnek. Az egyiptomi az egyik közülük."

A végső döntést természetesen a futballisták világbajnokságon nyújtott teljesítménye is befolyásolja majd. A papírforma alapján a portugál és az argentin válogatott tovább maradhat versenyben, mint az egyiptomi, így Ronaldónak és Messinek is több lehetősége van valami nagyot alkotni.

Rovatok