Index Vakbarát Hírportál

Gündogan összeroskadva sírt az öltözőben, padlón van

2018. június 14., csütörtök 12:38

Németország nagy erőkkel készül a Mexikó elleni vasárnapi meccsre (Luzsnyiki stadionban lesz öttől), a csapat már Oroszországban edzett, de természetesen továbbra is téma Ilkay Gündogan kifütyülése.

A török származású klasszis, aki bajnok volt idén az angol Manchester Cityvel, azért gerjesztette haragra a német drukkereket, mert meglátogatta Erdogan elnököt, és meglepte egy mezzel is.

A szurkolóknak nagyon nem tetszett ez a vizit, és az utolsó felkészülési meccsen - Leverkusenben - elég érthetően fejezték ki, mit gondolnak erről.

Oliver Bierhoff menedzser most arról beszélt a Sport Bildnek, hogy a 29 éves Özilt viselte meg kevésbé a szurkolók viselkedése, de ő is tart attól, hogy az első meccsen füttykoncertet kapnak, ha hozzájuk kerül a labda.

A 27 éves Gündogan sírt az öltözőben a meccs után - arról is beszámol a Bild. Összeroskadva ült a helyén, a többieknek kellett nyugtatgatniuk, lelket önteni bele.

A legutóbbi edzésen is látszott a testbeszédén, hogy nincs rendben valami. Özil más eset, bár az ő társaságát szokatlanul sokszor kereste Löw kapitány, mintha neki is szüksége lenne támogatásra, a koncentrációja erősítésére.

Az ügyben Angela Merkel kancellár is megszólalt már, megvédte a két futballistát, mondván, nem mérték fel tettük súlyát, és az összefogásra buzdított. Most már mindennél fontosabb a csapat kimagasló helyezése.

Rovatok