Index Vakbarát Hírportál

A panamaiak már annak is örülnek, ha szétverik őket

2018. június 25., hétfő 13:44

Panama eddig kilenc kapott és egy lőt góllal, nulla ponttal, biztos kiesőként várja a Tunézia elleni, már tét nélküli meccset. Sok helyen ilyenkor a játékosok fejét, a szövetségi kapitány lemondását követelik. Panama viszont annyira boldog, hogy története során először kint lehet a vébén, hogy a szurkolóik akkor is szabályosan megőrülnek, ha az angoloktól kapott hat gól után sikerül egyetlen egy gólt lőniük.

A felvételen látható, hogy Felipe Baloy 78. percben lőtt gólja után szabályosan megőrülnek a panamai szurkolók, sőt, van aki konkrétan zokogógörcsöt kap az ország történetének első vébégóljától. Egyébként Panama tényleg bárminek örül a vébén, a belgáktól elszenvedett 3-0-ás vereség után például Hernán Darío Gómez szövetségi kapitány azt nyilatkozta, hogy ez a háromgólos vereség igazából győzelemként is felfogható.

Mindent elmond a panamaiak lelkesedéséről az is, ahogyan a panamai közvetítőstáb szabályosan transzba esett a himnusz alatt, a két műsorvezető konkrétan az öklét rázva járkált fel-alá a stúdióban, mint aki már megnyerte a vébét.

Rovatok