Index Vakbarát Hírportál

Mondtam nekik, hogy tusoljanak le

2018. július 3., kedd 10:02

A japán válogatott 0-2-ről kapott ki 3-2-re Belgiumtól a futball-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Az utolsó gólt, a második félidő ráadásában, a 94. percben kapták a japánok, akik sokként élték meg a kiesést.

A játékosok közül többen térdre rogytak és sírtak a lefújást követően, az öltözőben pedig csak álldogáltak, és nem tudták, mitévők legyenek, írja az MTI.

„Mondtam nekik, hogy tusoljanak le" – mondta Nisino Akira szövetségi kapitány, aki bevallotta, hogy le van sújtva, nem számított rá, hogy a jó kezdés után, így végződik a meccs.

„Vezettünk és a kezünkben volt a győzelem, nem vártam ilyen végeredményt. Szembesültünk a belga keret mélységével és Belgium erejével. Ezt éreztem a lefújáskor" – mondta Nisino Akira.

„A mérkőzésen úgy éreztem, nincs különbség a két csapat között. A játékosaim az egész torna alatt nagyon pozitívak voltak, sokkal inkább, mint korábban. Még egy olyan csapat ellen is, mint Belgium. De mégis volt különbség" – mondta a kapitány, aki egyelőre nem tudja, hibázott-e a hétfői találkozón, kezében tartotta-e az irányítást.

„Két góllal vezettünk, és mégis kikaptunk. Nem a játékosokon múlott. Talán én vesztettem el az irányítást. Amikor Belgium belőtte a harmadik gólját, magamat okoltam, és megkérdőjeleztem a taktikámat."

Rovatok