Index Vakbarát Hírportál

A vb sztorija: Pamela Anderson pucér pasija, poroltó és 15 francia futballista

2018. július 18., szerda 10:22

"A csapatból tizenöten elmentek egy étterembe, aztán amikor visszatértek a hotelbe, elkezdtek énekelni.

Én szokásomhoz hűen a szobámban maradtam, és egész este Fortnite-oztam, teljesen meztelenül, egy szál fülhallgatóban 

– kezdett bele Adil Rami a 2018-as világbajnokság eddig jól titkolt francia botrányának sztorijába, a TF1 Le Mag című showjában. Túl azon, hogy ezért a második mondatért már megérte kivinni Pamela Anderson egyetlen percet sem játszó barátját a világbajnokságra, megnyugtató tudni, hogy a futballtörténet szerves részét képező szállodai balhék műfaja továbbra is él és virul.

"Hallottam, hogy már a folyosón énekelnek – folytatta a védő az argentinok elleni győzelem éjszakájának krónikáját – a fiúk szobáról-szobára haladtak, és ébresztették fel a többieket. Érezni lehetett a közelgő vihart. Amint valaki kinyitotta az ajtót, mindenki benyomult, és felborogatták a bútorokat, úgyhogy biztonsági intézkedésként magamhoz vettem egy poroltót a folyosóról, és felvettem egy nadrágot."

Aztán kimentem ajtót nyitni, Benjamin Mendy meg egyből betette a lábát a résbe, és közben azt kiabálta a többieknek, hogy "gyerünk már, zúzzuk le Rami szobáját!". Erre működésbe hoztam a poroltót. Amikor bejöttek, az úgy nézett ki, mint a Szellemirtók. Olyan füst volt, mint egy Sisha-bárban vagy a marseille-i stadionban. A folyosón másfél métert se lehetett látni, eléggé megijedtem.

Rami ekkor már érezte, hogy önvédelem címén elég nagy hülyeséget csinált, sőt meg volt róla győződve, hogy ezért ki fogják tenni a csapatból. Főleg miután megérkezett a szálloda személyzete, azt kiabálva, hogy mindenki azonnal hagyja el a helyszínt, mert a kifújt gáz mérgező.

Didier Deschamps szövetségi kapitány ügyesen kezelte az esetet drasztikus büntetés nélkül is, így Rami vidáman végigülhette a válogatott többi mérkőzését is, egészen a vb-győzelemig.

Rovatok