Index Vakbarát Hírportál

FTC-edző: Böde a többiekkel egyenértékű, meglátjuk, mit hoz a jövő

2019. január 12., szombat 14:43

„Miután visszatért, keményen dolgozott az edzéseken, a csapatnak és az egész Ferencvárosnak fontos tagja. A többiekkel egyenértékű játékos, meglátjuk, mit hoz a jövő" – mondta Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott interjúban Böde Dánielről.

Mint írtuk, Bödét Rebrov döntése értelmében egy hétre felmentették az edzések látogatása alól, illetve ki kellett hagynia a MOL Vidi FC elleni rangadót. A magyar válogatott játékos a Mezőkövesd elleni lecserélését viselte igen nehezen, ráadásul a leballagás közben, illetve a kispadon ülve folytatólagosan előadott szentségelése ukrán fordításban visszajutott edzőjéhez.

A Rebrov által egyébként sem favorizált játékos büntetése az év végéig szólt, januárban már együtt kezdhette meg a felkészülést társaival. Böde nyilatkozatából ugyanakkor az is kiderült, hogy ha úgy adódna, nem zárna ki egy külföldi légióskodást. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója nemrég azt mondta, ha Rebrovon múlik, Böde a Fradi játékosa marad.

Arra is rákérdeztek Rebrovnál, hogy több olyan légiós is szerepel a keretben, aki ősszel még a padra sem került. Azt mondta, hogy már akkor soknak találta a külföldiek számát, amikor nyáron átvette a csapatot, de senkiről sem akarta nyilvánosan kijelenteni, hogy nem szerepel a terveikben.

A MOL Vidiről és a bajnokságról azt mondta, hogy „nem az a csapat lesz a bajnok, amely megnyeri a rangadókat, hanem amelyik a többi meccsen nem hullajt el pontokat". Szerinte be kell húzni a kötelező győzelmeket.

Rovatok