Index Vakbarát Hírportál

Korábbi játékosa verte a Betist a Real Madrid ellen

2019. január 13., vasárnap 22:59

Nem volt egyszerű meccs, de végül a Real Madrid begyűjtötte a fontos három pontot a Real Betis otthonában. A meccsen a videóbíró is főszereplő volt, és egy játékos, aki korábbi klubja ellen szerezte a győztes gólt.

Jó meccset játszott egymással a két csapat és már a 13. percben vezetést szerzett a Real Madrid. Több kísérlet után Luka Modric elé pattant a labda, aki 16 méterről, ballal nagy gólt lőtt.

A Madrid utalta a játékot, de a Betisnek többször is gyors ellentámadása volt. Az egyik ilyen után, a 67.- percben Canales ugrott ki a leshatáron és végül a kapuba talált. Annyira a leshatáron, hogy utána percekig nézték a videóbírók az esetet, és végül megadták.

A meccs a 88. percben dőlt el. Mégpedig egy volt Betis-futballista, Daniel Ceballos szabadrúgásából. Az egykori korosztályos válogatott futballista, aki a Betisben nőtt fel, az ifjúsági csapattól, 2012-től 2017-ig volt a klub játékosa és két éve, nyáron, 16,5 millió euróért lett madridi futballista, egy szép szabadrúgással döntötte el a meccset.

Betis-Real Madrid

Azért az is hozzátartozik, hogy a sorfal igen rosszul lett felállítva. Ceballos pedig mérsékelten ünnepelte a győztes gólt. Ebben a szezonban a 15. bajnokiján ez volt a második gólja.

A Real Madrid sorozatban harmadik meccsét nyerte meg a sevillai csapat otthonában, feljött a negyedik helyre, míg a Betis a 7. helyen várja a folytatást.

vvvvvvvvv

Rovatok