Index Vakbarát Hírportál

Guardiola: Hogy Hongkongban van? Az nem lenne jó

2019. február 8., péntek 15:22

Nagyobb furcsaság is volt a Manchester City-vezetőedző Pep Guardiola pénteki sajtótájékoztatóján, mint a spanyol pulóvere, ugyanis az újságíróktól sikerült megtudnia, hogy sérült játékosa, Benjamin Mendy valahogy Hongkongba keveredett. Legalábbis a térdsérüléssel bajlódó francia péntek délelőtti Instagram-sztorijában a hongkongi nemzetközi repülőteret jelölte be tartózkodási helyéül.

Guardiola eléggé elképedt az számára láthatóan új információ hallatán, előbb elkáromkodta magát, majd azzal folytatta, hogy Mendy szerencsés fickó, ha tényleg Ázsiába ment, de fogalma sincs róla, hogy tényleg ott van-e, csak azt tudja, hogy csütörtökön még Barcelonában volt, és a jelek szerint telepíteni kell az Instagramot a telefonjára. Végül azzal zárta, hogy az azért nem lenne túl jó, ha valóban Hongkongba utazott volna.

A Chelsea elleni meccset megelőző sajtótájékoztatót a SkySpots élőben közvetítette, úgyhogy biztos nem dicsérik meg Guardiolát a káromkodásért, még akkor sem, ha ezzel láthatóan vidám pillanatokat szerzett az újságíróknak.

Mendy aztán igyekezett gyorsan tisztázni a dolgokat, és Twitteren jelezte, hogy csak a Uber-sofőrjével bohóckodott, nem ment a világ másik felére.

A két csapat vasárnap 17.00-kor találkozik.

City-Chelsea

Rovatok