Index Vakbarát Hírportál

50 méteres sprint után vágott gólt a Tottenham koreaija

2019. február 10., vasárnap 16:43

Sima, 3-1-es Tottenham-győzelemmel zárult a Premier League 26. fordulójában az első vasárnapi mérkőzésen a Leicester City ellen, pedig szorosabb, vagy akár döntetlen is lehetett volna a végeredmény.

A Tottenham a 33. percben szerzett vezetést, Davinson Sánchez egy szöglet után újra beívelt labdából talált be egy csukafejessel. Az állás maradt a félidőre, a második játékrészben pedig a csereként beállt Jamie Vardy lehetett volna a vendégek hőse, hiszen egy perccel a pályára lépése után máris büntetőt lőhetett, ám azt kihagyta, pedig meglehetett volna az egyenlítés. a 60. percben.

Három perccel később a Tottenham Christian Eriksen 17 méteres csavarásával duplázta meg az előnyét, és bár Vardy az utolsó negyed óra kezdetén szépített, szorosabbá nem tudták tenni a meccset. Sőt, az utolsó percekben a teljesen kitámadó Leicester City ráfázott egy hazai kontrára. A dél-koreai támadó, Szon Hungmin egy védő hibája után teljesen egyedül sprintelhetett a kaputól 65 méterre, és végül simán helyezte el Kasper Schmeichel mellett  labdát a tizenhatoson kívülről, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Tottenham-Leicester City 3-1

A Tottenham sorban negyedszer nyert – és harminc bajnoki óta nem játszott döntetlent –, stabilan tartja harmadik helyét a bajnokságban. A nap csúcsrangadóján a Manchester City fogadja a Chelsea délután 5 órától.

stat

Rovatok