Index Vakbarát Hírportál

Nem, és nem tud legyőzni Dárdai egy csapatot

2019. február 16., szombat 20:42

A német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombat esti meccsén a Hertha BSC a 96. percben kapott egy gólt hazai pályán, így a múlt heti bravúros idegenbeli győzelmet nem követte újabb.

A berliniek a Werdert fogadták, és a vendégcsapatban az 1-1-t jelentő gólt a perui Claudio Pizarro szerezte, ami egyben azt is jelentette, hogy ő lett a Bundesliga legidősebb gólszerzője, hiszen már elmúlt 40 éves. 18 méterről eleresztett labdája két emberen is megpattant, de ettől neki adták a találatot.

Az első félidőben a Hertha jól játszott, Selke góljával megérdemelten vezettek, de a meccs utolsó 20 percben visszaestek, az ellenfél többet birtokolta a labdát, állandó nyomás alatt tartotta a hazai csapatot. Torunarigha sérülése nem jött jókor, de ettől a középpályások is visszaestek a hajrára.

Dárdai eddig akárhányszor futott neki a Werder legyőzésének, egyszer sem sikerült, ez volt az ötödik döntetlen, három vereség mellett. MIndegyik más klubot legyőzte már, a Bayern Münchent is például, a Werder ellen azonban most sem ment.

stat

A Hertha így a kilencedik helyre csúszott vissza, a brémaiak pont egy hellyel állnak mögöttük.

Rovatok